miercuri, 7 octombrie 2009

Michael Jackson- This Is It

Michael Joseph Jackson (n. 29 august 1958, d. 25 iunie 2009), supranumit Regele muzicii pop, a fost un renumit cântăreţ american, care a adus contribuţii importante în muzică şi în dans. Imensul succes comercial şi o viaţă personală mult prea controversată l-au ţinut în cultura populară timp de 4 decenii (Wikipedia source).
Personal nu sunt cel mai inrait fan Michael Jackson, dar imi plac cateva dintre melodiile lui precum Dirty Diana, Earth song, Heal the world si altele. Pe 28 octombrie va avea loc la Cinema City Bacau premiera filmului "Michael Jackson-This Is It", un film in care este descrisa viata controversata a megastarului si in care se vor putea vedea imaginile de la ultimele repetitii inainte de concertele pe care trebuia sa le sustina in Londra. Vizionare placuta!

3 comentarii:

kristofer93 spunea...

Presupun ca ti-ai luat bilet deja.

geo spunea...

mda...si mie imi place super mult MIchael...si chiar cred k muzik lui are ceva special...melodiile de succes compuse de el sunt intradevar deosebite...si mor knd ii aud pe altii cum comenteaza knd aud numele lui:(mai intai gandidtiva ce ati realizat voi pana in momnetul de fata ca sa ii ajutati pe altii...sau ce ati lasat voi in urma, si apoi vorbiti despre Michael:d

Uana spunea...

un pedofil :))

Trimiteți un comentariu